Pierwotnie publikowana na gaminator.tv videorecenzja Call of Duty: Modern Warfare 2 (developer: Infinity Ward; wydawca: Activision) w wersji na konsolę Xbox 360. Gra wyszła też na PS3 oraz PC i Mac. Muzyka w tle pochodzi z gry.

Pierwotna data publikacji: 05.12.2009 –
Publikacja na YouTube za zgodą Gaminatora. Nowe videorecenzje dostępne są najpierw na:

Autor:
Facebook:
Twitter:
Twitch:
Gaminator:

Nguồn: https://gameauland.com/

Xem thêm bài viết khác: https://gameauland.com/review

36 Comments

  • Filip Sowiński
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    Wracam do MW2 po latach, stąd ten filmik teraz. Świetnie się Ciebie słucha Stary.

  • AviostPL
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    Ta gra ma 10 lat ale kampania jest o niebo lepsza niż w black ops 3, do tego epicka muzyka i na zakończenie miałem ciarki.

  • The Power of Yes
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    A ja mam wyjebane na los tych ludzi na lotnisku. Zabijałem ich bez żadnej skruchy

  • Marcel Pietrzyk
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    Kto w 2019 🙂

  • Kacper Ostrowski
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    Ostatni cod…

  • Piotr Salwa
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    Kiepska gra z gorszą fabułą i rozgrywką niż MW4

  • matty26
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    Mam jakiś sentyment do tych recenzji i chyba obejrzę wszystkie od początku 😀

  • Mim Mat
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    boska call of duty MW2

  • Space Marines
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    Pozdrawiam psychopatów 🙂

  • DOBRE SHOTY!!!!!
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    powiem miałem 7 lat jak grałem mw 2 i misje na lotnisku coały dzień tylko w tą masakre grałem to troche niepokojące XD

  • VOLT
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    A i jeszcze gra wyszła na ps3 i pc

  • Lil VIF0N
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    Musze przyznać że rozważałem pominięcie ,,tej" misji ze względu na rzeczywiście potworność tych scen ale w końcu tego nie zrobiłem.Ani razu nie pociągnąłem za spust, ci czołgający się ludzie to było troche za dużo dla mnie.Wiem miękki jestem…

  • Oliwerek32
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    No to ja jestem psychopatom:)

  • tolotylion
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    Misja terrorystyczna w ogóle mi nie przeszkadzała, bardziej mnie smuciło ze mnie zabili po tym co musiałem zrobić 😀

  • ku klux klan member
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    CHYBA JESTEM PSYCHOPATOM BO STRZELAŁEM DO CYWILI ILE WLEZIE

  • Jakub P
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    Powinieneś wspomnieć o cheaterach ( gram na PS3 ). 73% graczy to ainboty z wzmocnionymi skokami w niebo.Istnieją cheterzy którzy jednym zabicie. otrzymują 70 stopień.Daję tej grze 6/10 bo nie da sie normalnie grać w multiplayer kiedy gość kampi z MG4 z ilością amunicji 99999999999 i strzela wszystkim hedy przez każdą przeszkodę

  • jasonvsfreddy1
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    Grałem we wszystkie MW i na PC i na X360 i na konsoli grafika była o wiele gorsza moim zdaniem. Wszystkie części działają na na tyle prostym i mało wymagającym silniku graficznym, że moim zdaniem nie powinno być aż takiej różnicy. Zwłaszcza jak przyjrzymy się grafice w Halo 4, która to jest dowodem, że jak się chce to można zrobić ładnie wyglądającą grę nawet na kilkunastoletnim sprzęcie. Nie mniej jeśli chodzi o serię MW to dwójka chyba najbardziej mi się podobała.

  • Franek Jankowski
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    ja tam lubie misje z masakra

  • Golden Armor
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    Jak nazywa się muzyka w intrze? (tak, wiem że z gry ale dokładniej)

  • Nathrakh
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    Jestem psychopatą 😀 Świetnie bawiłem się podczas misji ataku terrorystycznego :] Podobnie, jak świetnie bawiłem się przy Postalu 2, Hatred oraz GTA rozwalając masę cywili : D

  • Maciej Buda
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    widzialem to na yt te kill makarov zobaczcie sobie

  • Maciej Buda
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    mnie dziwi bug ze na lotnisku da sie zabic makarova i kumpli

  • Hehe Fbi
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    Modern Warfare 2 to mój ulubiony cod ale i tak cody nie dorastają battlefieldom do pięt :D.

  • Maciej Buda
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    kupilem ta gre na ps3 grafa bendzie taka sama jak na kompie?

  • Kł0seK
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    5:10 Niech zgadnę hajs z Youtube?

  • ThePablo440
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    Użycie broni jądrowej nie miałoby sensu, ponieważ nie przynosi ono żadnych korzyści, a jedynie destrukcję. Motywacją wojny jest często zdobycie nowych terytoriów, a nuklearne pustkowie słabo sprawdziłoby się w takiej roli. Pozdrawiam 🙂

  • Charon96pl
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    jak widzę te scenki i słyszę tę muzykę to mam ciarki na plecach nawet po tylu latach;)

  • Damian Ćwirynkało
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    quaz co sadzisz o piraceniu gier

  • AssasultPL
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    quaz jak by uzuli broń nuklearną to albo nieyło by gry albo 2 zimna wojna

  • clayman666metalYT
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    ja tym ich z przyjemnością siekłem na tym lotnisku ;P

  • razeN
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    Na koniec każdego MW mam doła. 🙁 Dlaczego? Wszyscy których poznaliśmy (nowi) umierają ;(

  • Lord Anubis
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    quaz czy jakby amerykam=nie i rosjanie zniszczyli ziemie nuklearnymi bombami to czy historia miała by sens

  • Predator3174PL
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    Ale w tamtej scenie masakry na lotnisku jesteś agentem CIA więc pomyślcie sobie co by zrobili tamci zamachowcy gdyby widzieli,że jeden z nich nie zabija? Ja to zrobiłem bez sumienia …dlaczego? BO TO JEST TYLKO GRA!!!! Boże wiem to jest sugestywna scena, ale ludzie co byście zrobili gdybyście byli agentami CIA w ubiorze terrorysty. Nie strzelali? To od razu kulka w łeb od ,,Kumpli" lub odkrycie tajnej operacji i dupa… Nie powiecie szefowi co knują i lipa… Więc trzeba trochę zaangażowania w te wydarzenia.   

  • marcin rozmiarek
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    A więc jestem psychopatą czy raczej zupełnie nie angażuje się w prezentowane wydarzenia ?

  • Cortez
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    Quaz – nie znam w sieci nikogo, kto oglądał by zwłoki po masakrze… =="

  • Tiso Tiso
    Posted April 8, 2020 6:39 am

    TTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKK jesteś psychopatą

Leave a comment